+ Meer informatie

Plaaggeest Alphen meldt zich bij politie

3 minuten leestijd

ALPHEN A/D RIJN - Bij de politie in Alphen aan den Rijn heeft zich een 17-jarige jongen gemeld die begin januari op een schoolplein aan de Groenoord in deze plaats kinderen lastigviel met een wit geschminkt gezicht en zwart gemaakte ogen. Daarbij werd een 7-jarig meisje aan haar haren getrokken. Drie vrienden van de jongen filmden de pesterijen. De Alphenaar wordt verdacht van mishandeling.

Dordtse jongen in

gezicht gestoken

DORDRECHT - In Dordrecht is zaterdag een 17-jarige jongen door een onbekende in zijn gezicht gestoken. Hij was aan het internetten in een belhuis aan het Van Oldenbarneveltplein, waar een onbekende man hem zonder aanleiding in het gezicht stak. Agenten troffen de jongen bloedend aan.

Jongen bij ruzie met

vuurwapen bedreigd

DORDRECHT - In Dordrecht heeft de politie vijf jongemannen in de leeftijd van 17 tot 20 jaar aangehouden na een ruzie over een zoekgeraakte telefoon. De vijf sloegen een jongen in elkaar en bedreigden hem met een vuurwapen.

Politie Ede neemt auto

'coureur' in beslag

EDE - De politie heeft zaterdagavond de auto van een 25-jarige man uit Kootwijkerbroek in beslag genomen omdat de man allerlei verkeersregels overtrad. De automobilist voegde vanaf de Apeldoornse weg via het fietspad in op de Wekeromseweg en ging er met hoge snelheid vandoor. Tijdens de aanhouding bleek zijn rijbewijs al ingevorderd.

Gewapende overval

op winkel in Ede

EDE - Twee onbekende mannen hebben zaterdagochtend een winkel aan de Telefoonweg overvallen, waarbij geld is buitgemaakt. Het slachtoffer van de overval, een 20-jarige vrouw uit Wageningen, werd door de twee overmeesterd toen ze de winkel wilde binnengaan.

Gevaarlijke medicijnen

kwijt in Hoogvliet

HOOGVLIET - In Hoogvliet wordt sinds vrijdag gezocht naar twee doosjes gevaarlijke medicijnen die een man heeft verloren tussen de Wilhelm Tellplaats en zijn woning aan de Toscalaan. Het gaat onder meer om het spierverslappende middel Lormetazapam, dat voor kinderen dodelijk kan zijn.

Inwoner Kerkdriel bij

bank van geld beroofd

KERKDRIEL - In Kerkdriel heeft zaterdagavond een gewapende overval plaatsgevonden bij de Rabobank aan de Leijensteinstraat. Een inwoner van Kerkdriel, die daar geld kwam storten in de nachtkluis werd met een pistool bedreigd. Om zijn eis kracht bij te zetten schoot de overvaller een keer in de lucht. Daarop maakte de overvaller de man een plastic tas met geld afhandig.

Politie zoekt getuigen

overvallen Leerdam

LEERDAM - De politie is op zoek naar getuigen van vier gewapende overvallen die de afgelopen drie maanden zijn gepleegd in Leerdam. Het gaat om overvallen op het VVV-kantoor aan het Dokter Reilinghplein, een benzinestation aan de Parallelweg, een cafetaria op het Burgemeester Meesplein en een cultureel centrum aan de Tiendweg. De overvaller opereerde telkens alleen. De overval werd telkens uitgevoerd door één persoon.

Jongens Oud-Beijerland

vast na vandalisme

OUD-BEIJERLAND - De politie heeft zaterdag in Oud-Beijerland vijf jongens aangehouden in de leeftijd van 13 tot 16 jaar. Zij komen uit Oud-Beijerland, Nieuw-Beijerland en Heinenoord, en worden verdacht van het ingooien van ruiten van een woning aan de Vlasakkerweg en het vernielen van een autospiegel aan de Karel Doormanstraat.

Honden Ulvenhout

dood door rattengif

ULVENHOUT - In Ulvenhout is afgelopen weekeinde een hond doodgegaan na het eten van rattengif. Het gif bleek te liggen op de hondenuitlaatplaats aan de Pekhoeve. Hoeveel honden het goedje nog meer hebben binnengekregen, is niet bekend. De politie heeft inmiddels het terrein afgesloten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.