+ Meer informatie

Brakel legt accent op verbeteren eigen woningen

1 minuut leestijd

BRAKEL — Het gemeentebestuur van Brakel heeft besloten dat de komende drie jaar binnen de sector stads- en dorpsvernieuwing het accent zal worden gelegd op de verbetering van particuliere woningen.

Hieronder wordt verstaan het toekennen van subsidies aan eigenaren van over het algemeen oudere woningen, waaraan voorzieningen ter verbetering worden getroffen.

Zowel de gemeente Brakel als de provincie Gelderland heeft om een en ander te verwezenlijken extra financiële middelen tér beschikking gesteld. Men verwacht echter dat na deze periode de subsidiemogelijkheden drastisch zullen worden beperkt. Het gemeentebestuur heeft de afgelopen dagen voorlichtingsavonden belegd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.