+ Meer informatie

Gratis Terdege-concerten voor onze abonnees

Orgel, harp, hobo, dwarsfluit en veel samenzang

1 minuut leestijd

De jubileumconcerten die we vorig jaar organiseerden, trokken drie volle kerken. Daarom hebben we besloten ook dit jaar onze abonnees weer een muzikale avond aan te bieden. Onze lezers en hun gezinnen zijn van harte welkom in Kampen, Katwijk of Dordrecht.

Het muzikale deel van het programma is op alle avonden hetzelfde: Het Arpeggio-trio (harp, hobo en dwarsfluit) voert geestelijke en klassieke muziek uit, Arie Kortleven of Marcel van de Ketterij bespeelt het orgel en u mag zingen. Voor de samenzang is flink wat tijd ingeruimd. De opening en de sluiting zal gebeuren door een predikant die meewerkt aan Terdege.

De toegang is voor abonnees gratis, op vertoon van het ingevulde toegangsbewijs. De concerten beginnen om 19.45 uur. De kerken kunnen heel wat mensen bergen, maar het is niet uitgesloten dat ze geheel vol raken. Daarom doet u er verstandig aan om ervoor te zorgen dat u uiterlijk 19.30 uur aanwezig bent.

De kerken zijn vanaf 19.00 uur open. Mochten er plaatsen open blijven dan bestaat voor niet-abonnees de mogelijkheid de concerten te bezoeken tegen betaling van vijf gulden per persoon. Toegang voor betalende bezoekers na half acht; te betalen bij de ingang. Er zal een collecte worden gehouden ten bate van onze actie voor de kinderen van Zuid-Soedan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.