+ Meer informatie

OR KMS niet eens met SEAN-rapport

1 minuut leestijd

VLISSINGEN - De ondernemingsraad van de Koninklijke Maatschappij De Schelde in Vlissingen is bang dat het voortbestaan van de maatschappij in gevaar komt als de regering en parlement akkoord gaan met de reorganisatieplannen, zoals deze volgens de Stichting energie-appa

ederland (SEAN) in een rapraten NI voorgesteld. De SEAN port worden eeft op verzoek van minister Van Aardenne, Economische zaken, onderzocht of er Koninklijke Maatschappij De Schelde in Vlissingen en die van Stork in Hengelo. De conclusies van het rapport zijn volgens de OR van De Schelde zo schokkend, dat gevreesd moet worden dat de ketelbouw uit Vlissingen zal verdwijnen. Volgens de OR is de ketelbouw verweven met de hele onderneming. Ongeveer 1300 van de 4000 werknemers bij de KMS hebben direct of indirect te maken met de ketelbouw. Omdat deze sector een van de afdelingen van het Rijn-ScheldeVerolme Concern.is waar nog winst wordt gemaakt, vreest de OR dat door het verdwijnen van de ketelbouw uit Vlissingen op de lange duur het hele RSV-concem op de tocht komt te staan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.