+ Meer informatie

Opel-gamma

1 minuut leestijd

Als opvolger van de Kadett introduceert Opel later dit jaar de geheel nieuwe Astra. Maar ook aan de andere modellen in het Opel-gamma is gesleuteld. Een aantal motoren is aan de laatste stand van de techniek aangepast en bij verschillende modellen is de uitrusting completer geworden. Bij de Corsa is het belangrijkste nieuws dat de 1,5 liter turbodieselmotor voortaan met een katalysator wordt uitgerust. Deze motor levert nu een vermogen van 49' kW (67 pk). Bij een constante snelheid van 90 km/u bedraagt het verbruik slechts een liter op 25 kilometer.

Ook de Vectra wordt voortaan leverbaar met een turbodieselm^tor met katalysator. Het gaat hier om een 1,7 liter metende diesel van 82 pk. Een stuurbekrachtiging en een toerenteller zijn bij het model met turbodieselmotor standaard.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.