+ Meer informatie

Dronken man oorzaak ongeval Noordtunnel

4 minuten leestijd

ALBLASSERDAM - Een 31-jarige Rotterdammer heeft zaterdagmorgen vroeg op de A15 vlak voor de Noordtunnel bij Alblasserdam een aanrijding veroorzaakt. De man was, nadat hij te veel had gedronken, achter het stuur in slaap gevallen en reed met volle vaart op een auto die voor hem reed, bestuurd door een 43-jarige automobilist uit Dordrecht. Beide inzittenden mankeerden niets.

Man zwaargewond

bij boomkap

COLMSCHATE - Een 36-jarige man uit Lochem is zaterdag zwaargewond geraakt bij het vellen van een boom. De man, met twintig jaar ervaring in het kappen van bomen, zaagde een 15 meter lange boom op zo'n manier om dat hij zijn kant op viel. Vervolgens wist hij de boom niet meer te ontwijken. Hij is met zwaar letsel overgebracht naar een ziekenhuis.

Caissière Culemborg

opgepakt voor diefstal

CULEMBORG - De politie heeft zaterdagmiddag in Culemborg een 16-jarig meisje aangehouden wegens het aanslaan van 50 euro extra op de kassabon. Het meisje bekende meerdere royale berekeningen gemaakt te hebben bij klanten die bij haar aan de kassa kwamen.

Hagenaar overlijdt na

ongeluk brommobiel

DEN HAAG - Een 64-jarige Hagenaar is vrijdagavond overleden nadat hij in zijn brommobiel onwel werd en een aanrijding veroorzaakte. Het gevolg was dat hij op de kruising met de Catharina van Renessestraat in aanrijding kwam met een personenauto. Reanimatie ter plaatse baatte niet.

In Dordrecht 4500

liter gasolie gestolen

DORDRECHT - In Dordrecht is er tussen vrijdag 19.00 en zaterdag 9.00 uur 4500 liter rode gasolie uit een opslagtank op een terrein aan de Kilkade gestolen. Waarschijnlijk is er een tankauto voor het hek neergezet, waarna er door of over het hek van het terrein een slang is aangesloten op de opslagtank.

Spookrijder Gorinchem

drinkt zes keer te veel

GORINCHEM - Een 22-jarige automobilist uit Gorinchem is in de nacht van zaterdag op zondag zijn rijbewijs kwijt geraakt, omdat hij zes keer zo veel alcohol op had als toegestaan. Op de Banneweg in zijn woonplaats reed hij met zeer hoge snelheid dwars tegen het verkeer in. Waar dat te moeilijk werd, maakte de wegpiraat gebruik van het fietspad. De man is door de politie gearresteerd.

Peuter verdrinkt

in Katwijk

KATWIJK - Een 3-jarige jongen uit Katwijk is gisteren overleden nadat hij vrijdag te water is geraakt. De jongen viel door nog onbekende oorzaak in de Pallas. Een voorbijganger trof de jongen in kritieke toestand aan. Hij werd overgebracht naar het LUMC. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval.

Man wil Leerdamse

agent drugs verkopen

LEERDAM - Een 21-jarige inwoner van Eindhoven vroeg zaterdag op de Hoogstraat in Leerdam aan een agent in burger of de man softdrugs wilde kopen. Uiteraard weigerde de politieman, die net een aantal jongeren in de gaten hield. Even later begon de Eindhovenaar uitgerekend in die groep te dealen. Waarop de agent zich bekendmaakte en de drugsdealer inrekende.

Wietkwekerij in

Oude Tonge opgerold

OUDE TONGE - De politie heeft vrijdagavond in een loods in Oude Tonge een hennepkwekerij van 3600 planten opgerold. Een 39-jarige Rotterdammer, die aanwezig was, is gearresteerd. De planten zijn vernietigd.

Man overleden na

fout kraanmachinist

ROTTERDAM - Bij het bedrijf Rotterdam Short Sea Terminals in de Waalhaven is een opvarende van een schip omgekomen. Een kraanmachinist zag de man, afkomstig uit de Filipijnen, gisterochtend vroeg over het hoofd bij het laden van een container. Het slachtoffer deed sjorwerk op het schip en overleed vrijwel meteen toen de container boven op hem werd gezet.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.