+ Meer informatie

AANKONDIGING

1 minuut leestijd

De „Werkgroep homoseksualiteit in christelijke gereformeerde en Nederlands gereformeerde kring” is zeer actief. Onlangs werd aan de redactie een brochure toegezonden „Luisteren naar……. in gesprek over geloven en homoseksualiteit”.

Het blijkt dat deze werkgroep haar materiaal alom in de kerken verspreidt. Jeugdverenigingen en andere groepen worden uitgenodigd aan het aangeboden studiemateriaal aandacht te geven.

Wellicht hebben ook kerkeraden zelf dit stuk ontvangen. Het bevat de tekst van de lezingen die gehouden zijn op de bijeenkomst die door de werkgroep is belegd met ambtsdragers, aangevuld met enkele andere artikelen.

Zeker zal ook in dit orgaan in de naaste toekomst aandacht aan deze brochure gegeven worden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.