+ Meer informatie

ACTA GENERALE SYNODE 2001

1 minuut leestijd

De Acta van de generale synode van 2001 zijn verschenen! De synode van 2001 heeft zich met allerlei belangrijke zaken bezig gehouden. Voorbeelden daarvan zijn de dienst van de vrouw in de gemeente, de samenwerking met andere kerken van gereformeerde belijdenis en het werk in de grote steden.

In de Acta is na te lezen wat de afgevaardigden besproken hebben. En vooral: wat de synode besloten heeft en met welke argumenten. Want de Acta bevatten niet alleen de openbare notulen van de vergadering, maar ook vrijwel alle rapporten.

Voor slechts € 32,50 kunt u in bezit komen van deze Acta. U kunt de Acta bestellen bij het dienstenbureau van de Chr. Ger. kerken in Veenendaal, tel. 0318–582350, fax 0318–582351 of email: lkb@cgk.nl.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.