+ Meer informatie

over de sluitingsplannen

1 minuut leestijd

De raad van bestuur wil eerst afwachten wait het debat in de Tweede kamer over de sluitingsplannen van Van Gelder woensdag oplevert. Daarna wil men pas een definitieve beslissing nemen over wat er in Renkum moet gebeuren, aldus woordvoerder Olgers van de Van Gelder-Top.

Secretaris P. Eimers van de ondernemingsraad in Renkum zei dinsdag desgevraagd in een eerste reactie dat de OR in Renkum nu waarschijnlijk net als de OR van de Velsense vestiging naar de rechter zal stappen. De OR bij Van Gelder in Velsen wist via een kort geding te bereiken dat de fabrieken in Velsen niet op 30 april dichtmoeten, zoals de Van Gelder-Top wil, maar dat eerst advies van de ondernemingsraden moet zijn ingewonnen.

„Wat voor de fabrieken in Velsen geldt, geldt ook voor ons", aldus OR-secretaris Eimers. „Met ons is evenmin behoorlijk overleg gepleegd over de sluitingsplannen. Het is natuurlijk be

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.