+ Meer informatie

Evangelisatieactie in sportstadion Tirana op komst

1 minuut leestijd

ERMELO — In het grote sportstadion van de Albanese hoofdstad Tirana wordt volgende week een grote evangelisatiecampagne gehouden. Toestemming voor de campagne en het verstrekken van visa aan de meer dan honderd buitenlandse medewerkers was een van de eerste officiële verrichtingen van de nieuwe Albanese minister van cultuur.

De organisatoren hopen op 20.000 belangstellenden. De voorbereiding voor deze bijeenkomst zijn gemaakt door de Stichting Antieke Wereldzending. De campagne zelf wordt gedragen door een internationale groep van zendingsorganisaties, waaronder Jeugd met een Opdracht en Open Doors.

Sprekers uit diverse landen zullen in Tirana het woord voeren. Er zijn veel extra Evangeliën van Johannes gedrukt en tractaten met het Evangelie in een notedop. Ook de kinderbijbel van Anne de Vries wordt momenteel in Albanië gedrukt.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.