+ Meer informatie

weggegooid. .

1 minuut leestijd

Dat is de mening van de Utrechtse paleontoloog drs. y. P. Sondaar, die al jaren strijd voert voor de totstandkoming van een regionaal natuurhistorisch museum in Utrecht.

Deze week worden zowel in de universiteitsraad van de rijksuniversiteit in Utrecht, als in de Utrechtse gemeenteraad, provincie en in de Tweede kamer vragen gesteld over het ontbreken van enig beleid met betrekking tot het behoud van universitaire collecties in het algemeen en over het dreigend verloren gaan van zoölogische en geologische collecties in Utrecht in het bijzonder. Het is een voor ons land unieke zaak dat op vier verschillende niveaus tegelijkertijd vragen worden gesteld over hetzelfde onderwerp. over de oprichting van een regionaal natuurhistorisch museum in deze provincie en zegde actieve steun toe.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.