+ Meer informatie

SINT-ANNALAND - Bij

1 minuut leestijd

het oversteken van de kruising Bram Groeneweg-Bitterhoeksweg naar het fietspad werd de 72-jarige E. Moreaux uit Ekeren bij Antwerpen maandagmiddag geschept door een 33jarige automobilist uit SintAnnaland. Gisteren overleed het slachtoffer in het Rotterdamse Dijkzigtziekenhuis. De automobilist bleef ongedeerd. Dit deelde een woordvoerder van de rijkspolitie gisteren mee. SLIEDRECHT - De gemeenteraad van Sliedrecht was maandagavond zeer ontstemd bij de behandeling van het financieel resultaat van het Centrale Milieubeheer Drechtsteden. Deze gemeenschappelijke regeling tussen 33 gemeenten in het gebied blijkt vorig jaar ongeveer een miljoen meer uitgegeven te hebben dan was begroot. De totale begroting bedroeg 7 miljoen gulden. Met name de PvdA had zich erg boos gemaakt en wilde een brandbrief sturen naar het dagelijks bestuur en het managementteam van de CMD over het falen van het beleid. De VVD sprak van een financiële wanprestatie en wilde het dagelijks bestuur vervangen. CDA en SGP/RPF/GPV waren wat milder in hun oordeel. Het algemeen bestuur had slechts één keer vergaderd. Dit moet vier keer per jaar worden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.