+ Meer informatie

Brief Kamerleden aan Franse collega's

Over levering Z-Afrika

1 minuut leestijd

DEN HAAG — Vanuit de Tweede kamer is een beroep gedaan op Franse parlementariërs geen actieve medewerking te verlenen aan de uitvoer van nucleaire reactoren naar Zuid-Afrika.

De Kamerieden Waltmans /PPR/ Dankert (PvdA) en Scholten (ARP), besloten een brief te zenden naar hun Franse collega's in die assemblee. „Wij vragen u zich te verzetten tegen de voorgenomen Franse medewerking aan de bouw vam de kerncentrale in Koeberg bij Kaapstad", aldus de brief.

In een brief aan de Franse oppositiepartijen dringt het PPR-bestuur er bij de Franse politici op aan alles in het werk te stellen om de Franse regering terug te doen komen van haar besluit wel mee te werken aan de bouw van de kerncentrales.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.