Bekijk het origineel

Leestafel.

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Leestafel.

1 minuut leestijd

Met blijdschap begroeten wij de nieuwe uitgave der „Feeststoffen" van Dr. H. F. Kohlbrügge, waarvan in de eerste afdeeling de Kerstpreeken verschenen, leerredenen, die ons zoo rijke leering en vertroosting bieden. Zij zijn eene ware feestgave; brengen ons het Evangelie van den eeuwigen rijkdom, die in Christus Jesus is, de blijde boodschap der genade en der gerechtigheid die voor God geldt. Zóó worden de hongerige en dorstige zielen verzadigd en verkwikt, zóó wordt het verbrijzeld hart vroolijk gemaakt in den Heere; zóó wordt de Gemeente Gods bevestigd in het allerheiligst geloof.
Wij wenschen ze in veler handen, óók van vele Evangeliedienaars in onze Ned.Herv.Kerk; want alléén zoodanige getuigenis, de prediking des geloofs, is in staat ongoddelijke banden te verbreken en den duivel, dien verleider der zielen, te ketenen.
Vertaling en wijze van uitgaaf mogen goed geslaagd heeten; de prijs voor zulk een werk is zeker niet te hoog; een ieder kan zich thans de afzonderlijke deelen naar welgevallen aanschaffen.

Groningen, December 1887. A. J. EIJKMAN, Predikant.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zondag 1 januari 1888

Amsterdamsch Zondagsblad | 6 Pagina's

Leestafel.

Bekijk de hele uitgave van zondag 1 januari 1888

Amsterdamsch Zondagsblad | 6 Pagina's

PDF Bekijken