Bekijk het origineel

DE BANIER

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

DE BANIER

2 minuten leestijd

De actie voor ons Partij-orgaan

Men heeft het grote nut er van kunnen zien, dat in 's-Gravendeel enige tijd aan een aantal adressen proefnummers van De Banier gezonden zijn. Wij hebben daarvan in De Banier een en ander maal melding gemaakt vanwege het prachtige resul; taat, dat daarmede bereikt is. Wü kunnen thans tot onze vreugde melding maken van een andere plaats, waar ook enkele weken achtereen aan een aantal adressen proefnummers van De Banier gezonden zijn. Zij is Bleskensgraaf. De kiesvereniging aldaar, die zich in deze zeer actief betoond heeft, had tot de Administratie an De Banier het verzoek gericht gn tijd lang aan en aantal adressen j-oefnummers te willen zenden. Dit ^ geschied. Het resultaat, dat daar--^ede bereikt is, heeft de verwachting an de Administratie verre overtrofgn. In Bleskensgraaf toch waren er eeds 43 personen op het of f iciëef organ der S.G.P. geabonneerd en ziet e zending der proefnummers heeft in gevolge gehad, dat er aan het hoe getal van 43 nog maar eens evenies niet minder dan elf nieuwe aboné's toegevoegd konden worden. Dat j voorwaar een groot succes, hetgeen ok andere kiesverenigingen der S.G. '. tot een krachtige aansporing moe trekken om te doen wat de kiesereniging te Bleskensgraaf gedaan ^^^"^^ ^^"^ ^^^ ®^ "^^^ verzekerd zijn at de Redactie en de Administratie an De Banier, als hun daartoe de no-'^^ adressen verstrekt worden, gaare bereid zijn om 'n tijdlang koste-'°^ proefnummers toe te zenden. 'a^''^™' vrienden en besturen van e S.G.P., de handen aan de ploeg eslagen. Dat in deze bewaarheid loge worden:Goed voorgaan doet oed volgen. Zoals men in dit numler kan lezen, kwam een gift van ^^^'— ^^^^ verspreiding van De lanier bij ons in, welke wij reeds poedig voor dat doel hopen te kunen besteden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 17 maart 1949

De Banier | 8 Pagina's

DE BANIER

Bekijk de hele uitgave van donderdag 17 maart 1949

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken