Bekijk het origineel

Ds. KERSTEN EN Ds. ZANDTSERIE

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Ds. KERSTEN EN Ds. ZANDTSERIE

1 minuut leestijd

In de laatst gehouden bestuursvergadering vaa het Landelijk Verband van Studieverenigingen is besloten om tot een nieuwe uitgave van een boek over te gaan. Getracht wordt met een boek uit te komen, wat speciaal op het politieke terrein ligt en zeer geschikt is voor studiemateriaal.

Om deze uitgave te doen bespoedigen, zouden wij vooraf nog een kleine voorraad boeken aan de man willen brengen; te weten:

De Politieke Christen" van Ds. W. Teelinck, in prachtband ƒ 4.-

(met gratis: „De Wonderen des AUerbogsten" van Ds. Abr. van der Velde). Als elke studievereniging en kiesvereniging in ons land tot bovengenoemde bestelling overgaat (b.v. om als geschenk te geven bij een jubileum van één der leden) hopen wij binnenkort te kunnen mededelen, dat alle boeken van de Ds. Kersten en Ds. Zandtserie zijn uitverkocht.

Helpt allen mee.

't Is tot opbouw van de S.G.P.l

Bestelt direct bij P. Bijl, Secr. der Ds. Kersten en Ds. Zandtserie, Havenstraat 28, Numansdorp, Telefoon 260.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 november 1956

De Banier | 8 Pagina's

Ds. KERSTEN EN Ds. ZANDTSERIE

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 november 1956

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken