Bekijk het origineel

Ingezonden Stukken

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Ingezonden Stukken

2 minuten leestijd

SPANJE

(2 Cor. 8 ; 9)

Nu men in vele kringen alweer steun begint te vragen voor het Sinterklaas kinderfeest, is het mij een behoefte om weer bij vernieuwing uw liefde-offers te vragen voor de vele zeer arme kinderen en ouderen onze Spaanse protestants© geloofsgenoten, die Rome vaarwel hebben mogen zeggen. Dezer dagen heb ik bezoek gehad van een vriend in Neder­ land, die 'n onderzoek-bezoek aan Spam'e had gebracht. Er heerst daar schrikkelii. ke armoede en ellende, zowel stoffelijl als geesteüjk. Velen onzer geloofsgenoten hebben haast geen eten in, en geen 1 ren aan het hjf. Sommigen wonen{? ) ré holen. Daarom vrienden, denkt gij ^y, eens aan uw arme geloofsgenoten en W kinderen in Spanje, laat hen niet van honger omkomen. Ook onze evan^e. listen Ujden honger en gebrek. En hou, den toch in geloofsmoed vol. De ver. drukking is groot; maar de Heere triom, feert in menig hart. Stelt ons in staat, niet met Sinterklaas maar met Kerstdag, in Spanje een bel lafenis uit Holland te overhandigen. God zegene u en uw gaven. Doom, 6 november 1957 Parklaan 3 - Giro 577526

G. WISSE

P.S. Net ontving ik bericht uit Valencia, dat ook onze mensen in diepe ellende zitten door de watersnood.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 14 november 1957

De Banier | 8 Pagina's

Ingezonden Stukken

Bekijk de hele uitgave van donderdag 14 november 1957

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken