Bekijk het origineel

PARTIJNIEUWS

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

PARTIJNIEUWS

2 minuten leestijd

AAN DE PENNINGMEESTERS VAN DE KIESVERENIGINGEN

Nadat enige weken geleden een verzoek om overmaking van de contributie aan het hoofdbestuur in ons partijblad gedaan was, is een flink aantal betalingen binnen gekomen. De contributie, zoals bekend thans 50 cent per lid, dient vóór 31 december betaald te zijn. Als het aantal betalingen, dat wij de laatste weken ontvingen, in de komende weken echter niet stijgt, zal ook dit jaar weer een vrij groot aantal penningmeesters niet op tijd aan hun verplichtingen hebben voldaan.

Wij zien ons dan opnieuw genoodzaaji deze penningmeesters een circulaire t zenden, wat de partijkas geld en ons tiii kost. In deze rubriek is voorheen vaak ove deze aangelegenheid geschreven. Enj„ malen is ook verwezen naar een circulai re over contributiebetaling, welke eb 1955 aan ALLE penningmeesters is verzonden. Stel de betaling niet uit, want dan zou den wij opnieuw een schriftelijke aanijia ning moeten zenden. Raadpleeg zo no dig bedoelde circulaire en maak dan he bedrag over op postrekening II935Q Hier volgt nog eens de juiste adres ring; Penningmeester Staatkundig Gerei formeerde Partij, p.a. De Savomin Loh manlaan 85b Rotterdam N. Vergee vooral niet in het strookje met het woon BIJ te vermelden het jaar en aantal fe den, waarvoor wordt betaald, alsook da het „contributie voor het hoofdbestuur betreft. Als de penningmeesters, die dit aangaat er zo spoedig mogelijk werk van maken kunnen alle contributies, vóór het eini van het jaar binnen zijn. Ifc 'di H sie Je K je lo je «e V jo S ie j ' e e ) D jm b S è w en

De Partijpenningmeester

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 21 november 1957

De Banier | 9 Pagina's

PARTIJNIEUWS

Bekijk de hele uitgave van donderdag 21 november 1957

De Banier | 9 Pagina's

PDF Bekijken