Bekijk het origineel

De lezers heil!

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

De lezers heil!

2 minuten leestijd

De ondergetekende wenst de medewerkers, abonnees en'lezers van „De Banier" bij de intrede van het nieuwe jaar gaarne het heil des Heeren in dat jaar toe. Het jaar 1958, dat wij thans door des Heeren goedertierenheid zijn ingetreden, moge voor hen en de hunnen een rijkelijk gezegend jaar zijn. Tevens vindt hij hierbij een geschikte gelegenheid om al degenen, die hem in 1957 bij zijn werkzaamheden voor „De Banier" ter zijde hebben gestaan of hem daarbij op de één of andere wijze behulpzaam, zijn geweest, waardoor zij zijn veelvuldige arbeid verlicht hebben, of ook hem hun blijken van medeleven en belangstelling hebben gegeven d.oor hem hun sympathiebetuigingen daarmede te dóen toekomen, daarvoor hartelijk dank te zeggen. Voorts beveelt hij zich ten zeerste aan in de gebeden van al degenen, die de Geest der gebeden en genade hebben ontvangen, om, daarin door hen aan de troon der genade te worden opgedragen, opdat het blad „De Banier" er toe moge bijdragen, dat ons volk in deze donkere dagen van groot verval met oprechte schuld en schaamte zich voor de Heere moge verootmoedigen en de naleving van Zijn geboden moge betrachten, in welker naleving alleen het waarachtige welzijn van ons vaderland, waarin de Heere zo vele en zo machtige wonderen heeft verricht, is gelegen. Tenslotte betuigt hij langs deze weg — dewijl het hem van wege zijn zo omvangrijke werkzaamheden niet doenlijk is dit aan een ieder persoonlijk te doen — aan allen zijn erkentelijke dank, vaa loie Lij bij de wisseling dev jans gelukwensen of bewijzen van medeleven heeft ontvangen.

De Hoofdredakteur van „De Banier", Ds. P. ZANDT

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 2 januari 1958

De Banier | 8 Pagina's

De lezers heil!

Bekijk de hele uitgave van donderdag 2 januari 1958

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken