Bekijk het origineel

Gemeenteraadsverkiezing

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Gemeenteraadsverkiezing

1 minuut leestijd

Naam der Partrj

Vfa»neer men op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezing de naam iet Partij wil geplaatst hebben, zodat döK naam ook op het stembiljet komt te staan, dan moet door het bestuur der Ue»oereni0ng een schriftelijk verzoek worden gericht tot het centraal stembureau om ingeschreven te worden in een register. Bij dit verzoek moet een verklaring van het Hoofdbestuur der S.G.P. gevoegd worden, waarin het H.B. het bestuur der kiesvereniging machtigt om de inschrijving van naam en/of aanduiding der partij aan te vragen. Men lette er op, dat bedoeld verzoek moet worden gedaan binnen 8, doch uiterlijk 6 weken vóór de dag der kandidaatstefling. De datum der kandidaatstelling is 15 tpfü, zodat het zoeven genoemde verïoek moet worden ingediend vóór 4 maart. Latrai de besturen hiervan goede nota nemen, daar dit stuk mogelijk niet meer geplaatst kan worden. Wil men dus de naam der Partij op het stembiljet hebben, dan moeten de betreffende formulieren, die men gratis ter gemeentesekretarie kan bekomen, ten ipoedigste in orde worden gemaakt. Voor het bovengenoemd schriftelijk verloek is geen formulier bij de wet voorgeschreven. Gewoonlijk heeft men ter gemeentesekretarie zelf een model-formulier voor dit verzoek opgemaakt. Wacht er geen dag mee.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 20 februari 1958

De Banier | 8 Pagina's

Gemeenteraadsverkiezing

Bekijk de hele uitgave van donderdag 20 februari 1958

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken