Bekijk het origineel

Een woord van aanbeveling

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Een woord van aanbeveling

2 minuten leestijd

•Gaarne bevelen wij de dringende oproep voor de Studiekas ten bate van het Internaat Chr. Kweekschool , , De Driestar" te Gouda aan. Het is toch voor min- en onvermogende ouders, die hun zoon of dochter in Gouda willen laten opleiden, van groot belang, dat zij daarvan niet behoeven af te zien vanwege de kosten, welke hef verblijf in het Internaat te Gouda met zich brengt.

Ook is het stellig gewenst, dat in het algemeen deze kosten zo laag mogelijl: zullen zijn. Bij de schrikbarende duurte en het zo duur geworden levensonderhoud is dit van grote betekenis. Indien ieder een steentje bijdraagt, zal het door de Commissie gevraagde zeer wel mogelijk zijn. Wij hopen dan ook in deze geen tevergeefs beroep op de milddadigheid te doen.

Met de Commissie spreken wij de wens uit, dat de Heere de nood en de ernst van deze zaak menigeen op het hart moge binden en dat er rijkelijk voor deze zaak gegeven moge worden. De Heere moge allen, die aan de Kweekschool „De Driestar" te Gouda verbondene-zijn, zoAvel leraren als leei' lingen in Zijn wegen doen gaan, zo zal deze Kweekschool ons volk tot grote zegen zijn en de giften, welke er aan gegeven worden, zeer wel besteed zijn.

Ds. ZANDT

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 13 maart 1958

De Banier | 8 Pagina's

Een woord van aanbeveling

Bekijk de hele uitgave van donderdag 13 maart 1958

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken