Bekijk het origineel

ROTTERDAM

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

ROTTERDAM

1 minuut leestijd

PARTIJNIEUWS

Stemmen bij volmacht „Stel niet uit tot morgen wat gij heden doen kunt". Laat dit gezegde in de ko mende dagen van toepassing zijn, in he' bijzonder op uw handelingen voor ihet stemmen bij volmacht, ïeder in zijn omgeving, die 'n zieke huisgenoot heeft of 'n schipper e.d. kent, die niet aan de stemming voor de Gemeenteraadsverkiezingen kunnen deelnemen, vrage tijdig vóór 14 mei a.s. esn formulier aan voor stemmen bij volmacht. Wacht nu niet tot het uiterste of tot het te laat is, maar stel alles in het werk om in deze te bereiken al het mogelijke wal uw hand vindt om te doen. U kunt zich daartoe in verbinding stellen met de sekretaris uwer afdeling, of rechtstreeks een formulier aan vragen bij de sekretaris der Gemeentelijke Kiesvereniging, de heer T. Stok, Brielselaan 324b, Rotterdam-Zuid, Telefoon 72356. *

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 10 april 1958

De Banier | 9 Pagina's

ROTTERDAM

Bekijk de hele uitgave van donderdag 10 april 1958

De Banier | 9 Pagina's

PDF Bekijken