Bekijk het origineel

UIT ROTTERDAM

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

UIT ROTTERDAM

1 minuut leestijd

PARTIJNIEUWS

De gemeentelijke kiesvereniging alhier hield in de loop der jaren steeds een openbare vergadering aan de vooravond van de dag der verkiezingen. Door omstandigheden moet bij de gemeenteraadsverkiezingen 'hiervan worden afgeweken en zal dus de openbare vergadering niet op 27 mei, maar op dinsdag 20 mei in de grote zaal van gebouw „Odéon" aan 'het bekende adres aan de Gouvemestraat worden gehouden. Als sprekers hopen voor ons op te treden: Ds. C. Smits van Sliedreoht, Ds. A. Vergunst en de heer C. N. van Dis te Rotterdam. Aangezien telkens blijkt, dat deze vergaderingen ook door vrienden buiten Rotterdam worden bezocht, geven wij reeds nu dit bericht door i.v.m. het vrijhouden van 20 mei. Nadere mededelingen volgen. Het bestuur van de Gemeentelijke Kiesvereniging

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 mei 1958

De Banier | 8 Pagina's

UIT ROTTERDAM

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 mei 1958

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken