Bekijk het origineel

Huis aan huisbezorging door de P. T. T.

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Huis aan huisbezorging door de P. T. T.

2 minuten leestijd

Attent! t, Attentie

Van de Centrale Directie der P.T.T. werd heden (3 mei) bericht ontvangen, dat alsnog besloten is toe te staan, dat zonder voorafgaande goedkeuring van voornoemde Directie door de postkantoren verkiezingspropagandabdljetten voor huis aan huisbezorging kunnen worden aangenomen. Wanneer gebruik igemaakt is van het concept-strooibiljet, door het Partijbureau verkrijgbaar gesteld en men dit ongewijzigd heeft laten drukken, kan gebruik worden gemaakt van het legitimariebewijs, dat vanwege het Partijbureau wordt verstrekt. Dit bewijs is gelijkluidend met dat van de Statenverkiezingen, alleen is de datum, welke er in vermeld wordt, anders. Men behoeft dit legitimatiebewijs niet bij het Partijbureau aan te vragen. Het Partijbureau heeft namehjk de legitimatiebewijzen naar de drukkerij „De Banier" gezonden. Bij het verzenden wordt dan bij elk pakket een legitimatiebeiwijs ingesloten. Bij het aanbieden van het pakket op het postkantoor moet men het legitimatiebewijs tonen en bovendien 2 exemplaren van het strooibiljet afgeven.

Strooibiljetten, weHce niet gelijkluidend zijn met het vanwege het Partijbureau verstrekte concept, kunnen ook zonder voorafgaande machtiging van de Centrale Directie aangenomen worden, maar dan is behalve het legitimatiebewijs ook nog nodig een sdhrijven van de secretaris van het Hoofdbestuur (partijsecretaris), waaruit blijkt, dat deze geen bezwaar heeft tegen de verspreiding. In dit geval moet men du5 aan het Partijbureau eerst een exemplaar van het strooibiljet toesturen, opdat de inhoud beoordeeld kan worden. Bestaat tegen de inhoud geen bezwaar, dan zal door het Partijbureau een legitimatiebewijs met de vereiste verklaring worden toegezonden.

Men drale nu niet langer met het bestellen van het benodigde aantal strooibiljetten. De bestelling moet worden opgegeven aan N.V. „De Banier", postbus 2019 te Utrecht. Neem goede nota van wat hierboven staat. De Partijsecretaris

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 8 mei 1958

De Banier | 8 Pagina's

Huis aan huisbezorging door de P. T. T.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 8 mei 1958

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken