Bekijk het origineel

PARTIJNIEUWS

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

PARTIJNIEUWS

1 minuut leestijd

BEGINSELPROGRAMS

Zoals men weet heeft de laatste Algemene Vergadering besloten enkele wijzigingen in het Beginselprogram aan te brengen, welke zeer nodig waren. Daar wij juist door de voorraad Beginselprogrcims heen waren, zodat er een nieuwe partij moest worden gedrukt, kwam het dus goed uit, daar nu begonnen kon worden met het laten drukken van de gewijzigde programs.

Ongetwijfeld zal nu elk lid der Partij een nieuw beginselprogram willen hebben. Het beste is als de besturen der kiesverenigingen de bestellingen doen, dan kan men ze op de vergadering aan de leden uitdelen. De prijs is uiterst laag gehouden, namehjk 10 cent per stuk, zodat de prijs precies gelijk is aan die van voorheen.

Achter het Beginselprogram bevindt zich het Gemeenteprogram der S.G.P., zodat men beide programs tezamen voor slechts 10 cent kan bekomen. Men wachte niet te lang met bestellen. Bestellingen moeten uitsluitend worden gericht aan het Partijbureau der S.G.P., Frankenslag 123, Den Haag.

De Partijsecretaris

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 12 juni 1958

De Banier | 8 Pagina's

PARTIJNIEUWS

Bekijk de hele uitgave van donderdag 12 juni 1958

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken