Bekijk het origineel

PARTIJNIEUWS

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

PARTIJNIEUWS

1 minuut leestijd

BEGINSELPROGRAMS

De gevvdjzigde beginselprograms met het gemeenteprogram der S.G.P. zijn verkrijgbaar bij het Partijibinreau. De prijs voor beide tezamen bedraagt slechts 10 cent. Ieder lid der kiesvereniging behoort in het bezit van beide programs te zijn. De uiterst lage prijs stelt daartoe in staat. Er zijn er pas 10.000 gedrukt, zodat direkt geleverd kan worden. Bestellingen uitsluitend aan het Partijbureau te richten. Het beste is als de secretaris der kiesvereniging voor alle leden tegelijk bestelt. Men kan ze dan op de eerstvolgende vergadering der kiesvereniging voor 10 cent aan de leden uitreiken.

De Partijsecretaris.

VERBAND VAN RAADSLEDEN IN ZUID-HOLLAND

Aan de leden wordt medegedeeld, dat D.V. op zaterdag 23 augustus a.s. vergadering zal zijn van dit verband. Plaats van vergadering is het kerkgebouw der Gereformeerde Gemeente te Rotterdam- Zuid aan het Mijnsheerenplein. Aanvang n.m. 3 uur. Vragen en voorstellen worden gaarne ingewacht bij de sekretaris, A. Vlasblom, Delft, Oostsingel 141, Telefoon 23601.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 24 juli 1958

De Banier | 8 Pagina's

PARTIJNIEUWS

Bekijk de hele uitgave van donderdag 24 juli 1958

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken