Bekijk het origineel

De Banier

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

De Banier

2 minuten leestijd

Het spreekwoord luidt: De gestadige druppel holt de steen. Met het oog op dit spreekwoord komen wij nog een keer in een kort artikeltje op de voor de S.G.P. zo belangrijke aangelegenheid van de werving van nieuwe abonnees voor „De Banier" terug. Wij hebben daarvoor te meer vrijmoedigheid, omdat ons door de drukkerij ,yDe Banier" verklaard is, dat er bij haar reeds ettelijke aanvragen voor het zenden van proefnummers van ,,De Banier" zijn binnengekomen. En nu zijn er altijd nog laatkomers, voor wie het echter nog niet te laat is om proefnummers aan te vragen bij de drukkerij ,,De Banier", postbus 2019 te Utrecht. Wij wensen wei zeer, dat dit nog in groten getale zal geschieden. Zodoende steunt men de beginselen en de belangen van de S.G.P. in geen geringe mate. Dit is wel zeer gewenst, omdat het onder de gegeven omstandigheden zeer wel mogelijk is, dat er binnen korte tijd verkiezingen voor de Tweede Kamer staan gehouden te worden. De lektuur, welke alsdan verspreid dient te worden, vraagt van de partijkas grote offers. Ook daarom is het zo gewenst, dat de besturen, leden en vrienden van de S.G.P. nu eens terdege de schooiders er onder zetten, dat er nieuwe abonnees gewonnen zullen worden. Zij doen er wel aan, ook lettende op de verspreiding van de beginselen der S.G.P., indien zij alsnog aan de drukkerij ,,De Banier" adressen opgeven, waaraan geheel kosteloos een tijdlang proefnummers gezonden kunnen worden. Het Hoofdbestuur spreekt met nadruk als zijn wens uit, dat er geen vergeefs beroep op de medewerking zal worden gedaan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 25 december 1958

De Banier | 8 Pagina's

De Banier

Bekijk de hele uitgave van donderdag 25 december 1958

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken