Bekijk het origineel

GIFTEN VOOR DE VERSPREIDING VAN LEKTUUR

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

GIFTEN VOOR DE VERSPREIDING VAN LEKTUUR

2 minuten leestijd

VAN LEKTUUR Reeds drie weken na onze vorige verantwoording kunnen wij weer een volgende plaatsen, die een nieuw rekord van ƒ 183.50 aangeeft.

Met blijdschap mogen wij konstateren, dat de oproep in ons partijblad namens het hoofdbestuur tot steun van de partijkas heel veel weerklank vindt en naar wij hopen nog zal vinden.

Een staaltje hiervan gaf de kiesvereniging te Staphorst—Rouveen. Ons werd bericht, dat op de ledenvergadering daar een deurkoUekte voor de partijkas werd gehouden. De opbrengst was niet minder dan ƒ 90.—.

Van de „tip" van een lid ter plaatse maken wij gaarne gebruik. Inderdaad kan de daad van deze kiesvereniging tot voorbeeld dienen, al ontveinzen wij ons niet, dat de vrienden op tal van plaatsen de handen vol hebben om de benodigde gelden voor eigen afdeling bij elkaar te krijgen.

Het Hoofdbestuur heeft besloten in elk geval, een even grote propaganda te voeren als in 1956. Indien het financieel maar even toelaatbaar is — en daar kunnen momenteel alleen de giften maar voor zorgen — zal de lektuurverspreiding op nog groter schaal plaats vinden.

Ontvangen werd:

J. J. V. L. te A. ƒ 1.-; N.N. via H. W. te A., met bijschrift; „van een niet-lid der S.G.P., reden: S.G.P. enige partij met 100% waarborg tegen de revolutie het Evangelie" (in Gods kracht, partijpenningm.) ƒ 10.-; L. te O. ƒ 10.-; C. D. te M. ƒ 2.50; J. K. te G.A. ƒ 10.-; E. V. P. te H. ƒ 30.-; H. S. te L. ƒ 25.—; K.V. Staphorst-Rouveen ƒ 90.-; J. V. d. R. te P. ƒ 5.-. Allen vriendelijk dank.

Wij zien weer uit naar nieuwe giften en durven dit alleen schrijven, omdat het gaat om de verbreiding van de beginselen, die zijn naar Gods Woord.

De Partijpenningm.

Ro'tterdam-N., De Sav. Lohmanlaan 85b Giro 11.95.60

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 29 januari 1959

De Banier | 8 Pagina's

GIFTEN VOOR DE VERSPREIDING VAN LEKTUUR

Bekijk de hele uitgave van donderdag 29 januari 1959

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken