Bekijk het origineel

ROTTERDAM

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

ROTTERDAM

1 minuut leestijd

Stemmen bij volmacht

Wij vestigen de aandacht van de Rotterdamse vrienden op de gelegenheid tot het stemmen bij volmacht.

Laten zij, die zieken, gebrekkigen, ouden van dagen enz. in hun familie hebben, of personen, die tijdelijk afwezig zijn en daardoor niet aan de stemming kunnen deelnemen, een familielid als gevolmachtigde lateii optreden bij het stemmen op 12 maart a.s.

In deze groep mag een huisgenoot als gevolmachtigde optreden, die op hetzelfde adres woont als de volmachtgever.

In de groep voor schippers, vissers en andere zeevarenden mag iedere willekeurige persoon, mits voorkomende in hetzelfde kiezersregister als de gevolmachtigde worden aangewezen.

Denkt er om, 26 februari is de uiterste datum van inlevering der formulieren, die verkrijgbaar zijn rechtstreeks op het Raadhuis, Coolsingel, loket 14 en 15, en voor de Rechtermaasoever bij W. Jansen, De Sav. Lohmanlaaa 85b, Telef. 88477, en de Linkermaasoever bij T. Stok, Brielselaan 324b, Telef. 72356.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 29 januari 1959

De Banier | 8 Pagina's

ROTTERDAM

Bekijk de hele uitgave van donderdag 29 januari 1959

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken