Bekijk het origineel

VERKIEZINGSLEKTUUR

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

VERKIEZINGSLEKTUUR

1 minuut leestijd

PARTIJNIEUWS

Hierbij delen vn] nog eens mede, dat het Hoofdbestuur in overleg met de Vertrouwensvergadering besloten heeft om voor de aanstaande verkiezing voor de Tweede Kamer, welke D.V. op 12 maart a.s. zal plaats hebben, de volgende verkiezingslektuur verkrijgbaar te stellen:

1. Een extra Verkiezings-Banier tegen de zeer lage prijs van 2 cent per exemplaar.

2. Een strooibiljet van 4 pagina's van hetzelfde formaat als in 1956, voor de eveneens buitengewoon lage prijs van 3j^ cent per stuk.

3. Grote aanplakbiljetten van 15 cent, middelgrote van 13 cent en kleine van 10 cent per stuk.

Deze lektuur en aanplakbiljetten moeten rechtstreeks besteld worden bij N.V. „De Banier", postbus 2019 te Utrecht. Wacht niet met bestellen, doch doe dit spoedig, opdat niet telkens bijgedrukt behoeft te worden, daar dit de kosten aanmerkelijk verhoogt.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 5 februari 1959

De Banier | 8 Pagina's

VERKIEZINGSLEKTUUR

Bekijk de hele uitgave van donderdag 5 februari 1959

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken