Bekijk het origineel

KONTRIBUTIE AAN HET HOOFDBESTUUR

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

KONTRIBUTIE AAN HET HOOFDBESTUUR

1 minuut leestijd

Op 10 februari j.l. zonden wij 46 penningmeesters van kiesverenigingen een circulaire in verband met niet betaalde kontributie voor 1958.

Momenteel is er helaas van 12 kiesverenigingen nog geen betaling ontvangen.

o De partijdag komt in het zicht. Wij hopen, dat er dan ia ons jaarverslag geen enkele kiesvereniging wegens achterstallige betaling behoeft te worden genoemd. Dat kan, als de betrokken penningmeesters onverwijld het verschuldigde bedrag gireren op postrekening 11.95.60 ten name van: peimingmeester Staatkundig Gereformeerde Partij, p/a Savomin Lohmanlaan 85b, Rotterdam-N. Vermeld steeds op het voor mij bestemde strookje het jaar en het aantal leden, waarvoor de betaling

is bedoeld. Ook in 1958 heeft een aantal penningmeesters de kontributie aan. het hoofdbestuur op postrekening 18.63.02 overgemaakt. Dit geeft aanleiding tot misverstand en brengt voor Ir. van Dis en

mij extra werk mee. De kontributies en de giften voor de partijkas dienen uitsluitend als boven aangegeven te worden overgemaató, terwijl op de postrekening van het partijbureau, 18.63.02, p/a Frankenslag 123, Den Haag, de bijdragen voor dit bureau moeten worden gestort.

Partijpenningmeester

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 30 april 1959

De Banier | 8 Pagina's

KONTRIBUTIE AAN HET HOOFDBESTUUR

Bekijk de hele uitgave van donderdag 30 april 1959

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken