Bekijk het origineel

AAN DE BESTUREN VAN DE KIESVERENIGINGEN

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

AAN DE BESTUREN VAN DE KIESVERENIGINGEN

2 minuten leestijd

'Hoewel reeds enkele weken geleden aan de penningmeesters werd verzocht de kontributie voor 1959 aan 't lioof dbestuur (50 cent per lid) zo spoedig mogelijk aan mij over te m-aken, gaat het tot op heden slechter dan vorige jaren. Honderd pennin'gmeesters hebben gegireerd.

Uiteraaixl hebben de meeste kiesverenigingen 'bij de verkiezingen in maart j.'l 'beduidende onkosten gemaakt. Door het inzam'slen van bijdragen tot dekking van die onkosten of door het innsn van de kontributies zal er momenteel toch wel weer wat geld in kas zijn. Gezien onze ervarimg, zijn iwij dan ook van mening, dat 'het steeds ma'ar luatsteïïen de oorzaak is, dat zo vele verenigingen nog niet overmaaikten.

Laten b.v. de voorzitter en sëkretaris even bij de penningmeester i'nformeren of deze zaalc al in orde is. De penningineesters, die steeds op tijd zijn, zuMen tagen rulk een wsLaig wel geen bezwaaimafeen, omdat 'het lüer om een groot belang gaat en bovendien gebleiken is, dat er versohiiOende penningmeesters zdjn, die n.b. geen Banierlezer zijn. Decsu'Iken bereik ik met deze stukjes dus nooit.

Hoe 'het zij, laat er enige iospaoning zijn, opdat de kontributie vóór 31 dtecember •i.s. binnen kan zijn. Hier volgt nog eens het juiste adies: enningmeester Staatkundig Gereformeerde Partij, p/a De Sav. Löhmianlaan 85b, Rotterdam. En het gironummer is:119560.

Het gaat dus aUcen om betaling van de kcntributie op dfeze rekening en niet om overmaking van bijdraigen voor het partijbureau. Hiervoor vervvijizien wij naar de mededeling in dit nummer van „De Banier" van de partijsekretaris, Ir. C. N. van Dis. Er komt nog steeds verwarring voor. Noteer daarom, dat aleen de kontributie aan mij moet worden overgemaakt en dat daarvoor uitsluitend giro 119560 moet worden gebruikt. „

De Partijpenningineester

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 26 november 1959

De Banier | 8 Pagina's

AAN DE BESTUREN VAN DE KIESVERENIGINGEN

Bekijk de hele uitgave van donderdag 26 november 1959

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken