Bekijk het origineel

NIEUWJAARSWENS

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

NIEUWJAARSWENS

2 minuten leestijd

Hierbij wensen de ondergetekenden alle besturen, leden en vrienden van de S.G.F, des Heeren zo onmisbare genade en zegen in het jaar 1960 toe.

Zij spreken tevens de wens uit, dat zij in 1960 om deze genade en zegen veel verlegen mogen zijn, dat deze daarin hun rijkelijk ten deel mogen vallen en hun gegeven mogen worden. Zij zeggen tevens hierbij hartelijk dank voor de vele gelukwensen en bewijzen van medeleven, welke hun bij de wisseling des jaars zijn geworden. Tevens grijpen zij de gelegenheid aan om hun erkentelijke dank te doen toekomen aan al degenen, die hen in hun zo verantwoordelijke en zware arbeid van vertegenwoordigers der S.G.P. in de hoge vergaderzalen des lands, in hun gebeden hebben gedacht of hen op de één of andere wijze, bij voorbeeld door het verstrekken van inlichtingen, hebben bijgestaan.

Bovenal bevelen zij zich in de voorbede van al de begenadigden des Heeren aan, hun verzoekende om hen bij het vervullen van hun verre van gemakkelijke taak in hun gebeden te willen gedenken, opdat Gods kracht ter eer Zijns Naams in hun zwakheid volbracht moge worden. Ook houden zij zich ten zeerste aanbevolen voor het verstrekken van deugdelijke inlichtingen, te meer waar hun arbeid als Kamerleden steeds omvangrijker ei', moeilijker wordt.

Ds. P. ZANDT D. KODDE

Ir. C. N. VAN DIS Ir. H. FOKKER

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 31 december 1959

De Banier | 8 Pagina's

NIEUWJAARSWENS

Bekijk de hele uitgave van donderdag 31 december 1959

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken