Bekijk het origineel

PARTIJEUWS

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

PARTIJEUWS

1 minuut leestijd

KAARTEN EN AGENDA VOOR DE ALGEMENE VERGADERING

De toegaogskaarten en agenda voor de Algemene Vergadering, D.V. te houden op woensdag 17 februari 1960, kunnen worden aangevraagd bij het Partijbureau, Frankenslag 123 te 's-Gravenhage. Voor de afgevaardigden der kiesverenigingen zijn de kaarten thans groen van klem.

Voor de leden, die de Algemene Vergadering bezoeken, zijn ze lichtged. De kaarten worden gratis verstrekt. De agenda kosten 5 cent per stuk. Men wordt verzocht bij het aanvragen het bedrag voor de agenda met gewone, gangbare postzegels te voldoen, dus geen plakzegels en ook liever geen kinderzegels of andere bijzondere postzegels, die slechts van tijdelijke aard zijn.

De Partijsekretaris

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 28 januari 1960

De Banier | 8 Pagina's

PARTIJEUWS

Bekijk de hele uitgave van donderdag 28 januari 1960

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken