Bekijk het origineel

PARTIJNIEUWS

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

PARTIJNIEUWS

2 minuten leestijd

ROTTERlDAM-HOOGVLIET

Openbare, tevens oprichtingsvergaderinj der kiesvereniging „Banier 14" te II' vliet, gehouden op woensdag 24 feL:1960 des avonds om 8 uur in het Rekreatiegebouw te Hoogvliet, belegd door de kiesvereniging „Banier 2" te Rotter. dam-Charlois.

Onze voorzitter, de heer van Loon, opem de vergadering en verzoekt te zingen Psalm 25 : 2, leest Spreuken 8 en heet vervolgens alle aanwezigen hartelijk wel. kom. Het verheugt hem, dat zovelen zijn opgekomen. Het woord gevend aan Ds. V. d. Ent Braat van Monster, verzoekt hij deze de vergadering eerst te willen voor. gaan in gebed. Hierna spreekt Ds. v. d, Ent Braat zijn rede uit, getiteld: De kunst om te regeren", één en ander in verband met de hierbij gekozen tekst uit Spreuken 8 : 15, deze woorden: Dooi Mij regeren de koningen". Met grote aandacht wordt deze leerzame rede beluisterd. Nadat nog is gezongen Psalm 111 : 6, eindigt de spreker met dankgebed. De voorzitter dankt de spreker hartelijk voor zijn bereidwilligheid, deze avcnd tot ons te zijn overgekomen en voor zijn zeer principieel gebracht woord waarmede zeker allen zullen instemmen, Ziende op het doel dezer vergadering, namelijk het oprichten ener kiesvereniging ter plaatse, wordt nu overgegaan tot de huishoudelijke werkzaamheden, Een voorlopig bestuur wordt gevormd, terwijl met 23 leden de nieuwe kiesvereniging kan starten. AI met al was het een aangename en welgeslaagde avond.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 10 maart 1960

De Banier | 8 Pagina's

PARTIJNIEUWS

Bekijk de hele uitgave van donderdag 10 maart 1960

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken