Bekijk het origineel

AKTIE AMBONESE KINDEREN

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

AKTIE AMBONESE KINDEREN

2 minuten leestijd

Tweede verantwoording

In hartelijke dank ontvingen wij wesr vele mooie giften. De kosten voor het huren van een autobus, die de kinderen bracht, zijn er nu uit. We zitten echter nog met een tekort aan buskosten van ongeveer ƒ 240.— voor de terugreis der kinderen. Gaarne wekken wij onze sympatiserende vrienden met dit mooie werk op hun 'beurzen eens in te zien; wellicht kan er nog een bijdrage af voor dit stukje zendingswerk. Het is de hartelijk.e wens van (Ds. Fader en ook van ons, dat de zuivere waarheid ingang moge vinden ook in de harten van 'het Ambonese volk. Want immers Filistijnen, Tyriërs en Moren zijn binnen u, o Godsstad, voortgebracht.

Intussen ontvangen van: K.v.W. te M. ƒ 2.50; C.K.Z. te R. ƒ 10.-; G.Br, te N. ƒ 5.-; Ch.Zw. te R. ƒ 2.50; Mevr. v.Dr. te U. J 8.-; W.P.Z. te R, ƒ 10, - ; W.Zw. te R. ƒ 1.-; H.P. te R. ƒ 25, - ; K.J.Z. te R. ƒ 1.-; H.V. te 'R, ƒ 1, - ; A.B.Z. te R. ƒ 5.-; totaal ƒ 71.-.

Alle gevers en geefsters zeer 'hartelijk dank. Met die weduwe te A. zouden we ­ willen vragen: ie volgt? Gaarne vermelden we nog ons girommimer:117398, ten name van de Penningm. Kiesver. „Banier 2", p/a Geervlietstraat 29, Rotterdam Z. Bij voorbaat nogmaals hartelijk dank. Namens het komitee,

J. ZOETEWEIJ

Rotterdam Z., Mr. Arendsstraat 47b

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 11 augustus 1960

De Banier | 8 Pagina's

AKTIE AMBONESE KINDEREN

Bekijk de hele uitgave van donderdag 11 augustus 1960

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken