Bekijk het origineel

NOORD-HOLLAND

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

NOORD-HOLLAND

1 minuut leestijd

In de laatstgehouden Provinciale Vergadering werd besloten pogingen te doen om te komen tot oprichting van een studiekring in omze provincie. De heer P. Kuyt had op die vergadering toegezegd de eerste vergadering van deze studiekring te willen leiden. De waarnemend voorzitter, de heer 'D. J. Post, meldde mij nu, dat de heer P. Kuyt (direkteur der Kweekschool „'De Driestar' te Gouda) als datum voor die vergadering heeft opgegeven D.V. zaterdag H september a.s.

Op deze dag zal de vergadering nu plaats hebben des namiddags om 3 uui. 'De plaats van vergaderen is Hilversum, gebouw der Ned. Herv. Kerk aan de Eemnesserweg, hoek Larenseweg. Bezoekers die met de trein komen, moeten het station aan de achterzijde verlaten. Het verenigingsgebouw is vanaf het station te zien. Wij wekken onze jonge mensen op om deze vergadering bij ^ wonen. Ook zou het ons aangenaam zijn als uit de nabije provincies (Zuid-Holland of Utrecht) vele vrienden deze vergadering wilden bijwonen.

H. MEIJER, sekr.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 8 september 1960

De Banier | 8 Pagina's

NOORD-HOLLAND

Bekijk de hele uitgave van donderdag 8 september 1960

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken