Bekijk het origineel

PARTIJNIEUWS

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

PARTIJNIEUWS

1 minuut leestijd

JEUGDVERBAND STATENKRING GOUDA

Aan de leden en belangstellenden wordt meegedeeld, dat de eerstvolgende vergadering van bovengenoemd jeugdverband zal worden gehouden D.V. op zaterdag 15 oktober a.s., n.m. 2.45 uur, in' het vergaderlokaal van de kerk aan het Stationsplein te Gouda. Vriend G. v. Buuren uit Capelle a. d. IJssel zal een referaat houden over het onderwerp: „Het Zionisme". Het schema voor deze inleiding is als volgt:

1. De geschiedenis van het volk Israël in het licht van de Bijbel. 2. De oprichting en oprichter van het Zionisme. 3. Het doel en de gevolgen van het Zionisme. 4. Heeft Israël nog een toekomst? Zoals gebruikelijk zal de inleiding in diskussiegroepen worden besproken, waarna door woordvoerders uit deze groepen de inleider vragen kunnen worden gesteld. Nieuwe leden hartelijk welkom.

K. JANS, sekr. Gouda, Thorbeckelaan 91

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 6 oktober 1960

De Banier | 8 Pagina's

PARTIJNIEUWS

Bekijk de hele uitgave van donderdag 6 oktober 1960

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken