Bekijk het origineel

PARTIJNIEUWS

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

PARTIJNIEUWS

1 minuut leestijd

KAARTEN EN AGENDA VOOR DE ALGEMENE VERGADERING

De oranje kaarten voor de afgevaardigden en de witte kaarten voor de leden der kiesverenigingen kunnen, evenals de agenda, vanaf heden worden aangevraagd bij het Partijbureau, Frankenslag 123 te Den Haag.

De kaarten worden gratis verstrekt.

De agenda kosten 5 cent per stuk, te betalen in geldige postzegels, geen plakzegels, daar deze nimmer kunnen worden gebruikt en dus voor het Partijbureau waardeloos zijn.

De Partijsekretaris

STATENKRING GOES

Bovenvermelde Statenkring hoopt haar jaarvergadering te houden op D.V. 14 januari a.s. in de zaal van Meijers, Opril te Goes. Aanvang 14.30 uur. De agenda's voor deze vergadering zijn reeds aan de kiesverenigingen verzonden. Belangstellenden zijn ook hartelijk welkom.

PROVINCIALE VERENIGING „FRIESLAND”

De jaarvergadering voor de provincie Friesland is vastgesteld op D.V. woensdag 18 januari a.s. te Leeuwarden in hotel de Klanderij, aanvang precies half acht. De heer A. Vlasblom van Delft hoopt een rede te houden met als onderwerp „De grondslag der staatkunde". De vergadering is alleen toegankelijk voor leden. Eventueel kunnen kaarten voor Banierlezers, die geen lid zijn, nog worden aangevraagd bij de sekr. T. Pahner, Kelders 15, Leeuwarden. Liefst zo spoedig mogelijk. Telefoon 05100-26781.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 12 januari 1961

De Banier | 8 Pagina's

PARTIJNIEUWS

Bekijk de hele uitgave van donderdag 12 januari 1961

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken