Bekijk het origineel

Vlugschrift in zake het INENTINGSGEVAAR

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Vlugschrift in zake het INENTINGSGEVAAR

2 minuten leestijd

Sedert de laatste Algemene Vergadering, waardoor het bestaan van een indertijd door het hoofdbestuur uitgegeven vlugschrift betreffende het üientingsgevaar, onder de lezers van „De Banier" weer bekendheid heeft'gekregen — de kiesvereniging Dordrecht heeft er dus goed aan gedaan dit onderwerp nog weer eens op de Algemene Vergadering te brengen — zijn er bij N.V. De Banier een aantal bestellingen binnen gekomen. De kiesvereniging Lisse bestelde er op de Algemene Vergadering al 100 van en nadien kwamen er meer aanvragen, zij het in kleiner aantal. Wij hebben dan ook besloten om er nog een partij van te laten drukken, daar er momenteel geen voorraad meer van is.

Zij, die dit vlugschrift dus bestelden of aanvroegen, moeten nog wat geduld hebben. Zodra de herdruk heeft plaats gehad, zullen de bestellingen worden uitgevoerd. Tevens zal dan een bericht worden geplaatst met opgave van de prijs.

Men stelle zich er echter niet van voor, dat het een soort brochure is. Het is maar één blaadje aan beide zijden bedrukt en het moet uitsluitend bezien worden als een middel om daar, waar kinderen geboren worden, de ouders te wijzen op de gevaren, welke aan de inenting verbonden zijn op grond van officiële gegevens. Daartoe is de beknopte vorm het meest geschikt.

Nu zijn er in de laatste tijd ook aanvragen bümen gekomen voor 1 vlugschift. Daartegen bestaat vanzelfsprekend geen bezwaar, maar dat is toch niet de bedoeling. Er moet mede gewerkt worden. Bovendien als er bijvoorbeeld eens duizend lezers van De Banier om één vlugschrift zouden vragen, dan beseft men wat een werk en kosten daarin gaan zitten, want voor portokosten was nknmer een postzegel ingesloten. Nu het hoofdbestuur tot herdruk is overgegaan, nl. van 2000 exemplaren, wordt verwacht, dat er ook bestellingen zullen binnen komen. De prijs zal zo laag mogelijk gehouden worden. Men moet zijn bestelling inzenden bij N.V. De Banier, postbus 2019, Utrecht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 23 maart 1961

De Banier | 8 Pagina's

Vlugschrift in zake het INENTINGSGEVAAR

Bekijk de hele uitgave van donderdag 23 maart 1961

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken