Bekijk het origineel

BRAKEL

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

BRAKEL

1 minuut leestijd

Langs deze weg brengen wij ter kermis van de verschiUende partij-instanties, dat vanaf heden geen 2 kiesverenigingen meer bestaan in de gemeente Brakel (voorheen was het kiesvereniging Brakel en kiesvereniging ZuUichem), doch dat er thans één kiesvereniging gevormd is. Het bestuur dezer vereniging bestaat uit de volgende personen: C. van Tuil, Brakel, voorz.; Joh. Vervoom, Brakel, 2e voorz.; W. H. v. Oostnun, Nieuwstraat 15, Zuilichem, sekr.; G. A. v. d. Werken, Poederoyen, 2e sekr.; N. D. Bakker, Waaldijk 2, Zuilichem, pennlngm.; A. J. struik, Aalst, 2e penningm. en H. van Oss, Aalst, alg. adj. Momenteel telt de vereniging 39 leden. Mogen wij allen, die de beginselen der S.G.P. in onze gemeente Brakel zijn toegedaan, langs deze weg opwekken om toe te treden als lid? De beginselen zijn het overwaard. En bovendien, de tijden die wij beleven dringen er toe, om méér dan ooit schouder aan schouder de wacht te betrekken bij het beginsel. Ik zou zeggen, gij die dit leest, en nog geen lid zijt, overdenk het eens. Moge de Heere met Zijn onmisbare zegen ons begiftigen, opdat de aloude beginselen der Reformatie ook in onze gemeente tot meerdere erkerming gebracht mochten

worden.

W. H. V. Oostrum, sekr.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 13 april 1961

De Banier | 8 Pagina's

BRAKEL

Bekijk de hele uitgave van donderdag 13 april 1961

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken