Bekijk het origineel

DE DERDE KAMERZETEL

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

DE DERDE KAMERZETEL

1 minuut leestijd

Op het ogenblik is de derde Kamerzetel der S.G.P. nog steeds niet bezet. Zoals wij onlangs in De Banier reeds hebben medegedeeld, had Ds. Dorsman de benoeming eerst aangenomen, doch is nadien op zijn beslissing terug gekomen. Hierna werd Ir. Fokker door het Centraal Stembureau benoemd verklaard. Na er rijp over te hebben nagedacht — de benoemde heeft een wettelijke bedenktijd van vier weken — vond Ir. Fokker tenslotte geen vrijmoedigheid de benoeming te aanvaarden. Alsnu kwam aan de hand van de in 1959 door de S.G.P. ingediende kandidatenlijst Ds. Mieras aan de beurt. Afgewacht moet worden, was Ds. Mieras zal doen, zodat hierover op het ogenblik, dat wij dit schrijven, geen nadere mededelingen kunnen worden gedaan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 25 mei 1961

De Banier | 8 Pagina's

DE DERDE KAMERZETEL

Bekijk de hele uitgave van donderdag 25 mei 1961

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken