Bekijk het origineel

Crematorium te Rotterdam

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Crematorium te Rotterdam

1 minuut leestijd

Op verzoek van vrienden uit Rotterdam brengen wij het hier volgende bericht ter kennis.

Op 19 juli 1961 hebben burgemeester en wethouders van Rotterdam ter kennis van de burgerij gebracht dat tot 19 augustus 1961 gelegenheid bestaat schriftelijk bij hen bezwaren van godsdienstige aard bij hen in te dienen tegen het verzoekschrift van de Crematoriumvereniging Nederland, gevestigd te 's-Gravenhage, houdende verlof tot oprichting van een crematorium te Rotterdam-Zuid.

Volgens de wet op de lijkbezorging kunnen deze bezwaren worden ingediend door de bevolking van de gemeente van vestiging en de naaste omgeving.

Alle kerkeraden, kiesverenigingen en andere verenigingen worden dringend opgewekt van hun bezwaren te doen blijken, onder vermelding van de grootte van de bevolkingsgroep die zij vertegenwoordigen. Niemand blijve achter. De aandacht wordt er op gevestigd dat het eventueel te bouwen crematorium vermoedelijk zal moeten dienen voor zuid-west Nederland.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 3 augustus 1961

De Banier | 8 Pagina's

Crematorium te Rotterdam

Bekijk de hele uitgave van donderdag 3 augustus 1961

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken