Bekijk het origineel

Korrektie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Korrektie

1 minuut leestijd

In het artikel over de beginselen der S.G.P. kwam de vorige week op bladzijde 2 kolom 1, 19e regel van boven een zeer storende fout voor doordat een paar woorden zijn uitgevallen, n.l. de woorden en en in. Het moet dus luiden: „intrede in het hart van Adam en aangezien deze in het werkverbond" enz. wy brengen deze korrektie nu eens aan, m.aar zullen dit niet iedere keer doen. Men moet bedenken, dat bij een krant alles even vlug moet gaan, zodat er zo Ucht fouten in komen. Wanneer deze artikelen echter tn boekvorm worden uitgegeven, wordt de drukproef minstens tweemaal nagezien, zodat dan druk- en stijlfouten tot een minimum worden beperkt. Dit over deze kwestie van een onzer lezers, de heer De G. te Nw. L.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 30 november 1961

De Banier | 8 Pagina's

Korrektie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 30 november 1961

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken