Bekijk het origineel

Nieuwjaarswens

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Nieuwjaarswens

1 minuut leestijd

De ondergetekenden wensen langs deze weg alle partijgenoten en vrienden van de S.G.P. voor 1962 toe, dat de Heere hun in dit jaar Zijn heil moge doen zien en dat Hij hun uitgang en ingang daarin moge bewaren. Tevens zeggen zij al degenen, die hen in 1961 in hun zware arbeid als Kamerleden met raad en daad hebben bijgestaan, of hun inlichtingen hebben verstrekt, daarvoor hartelijk dank, en bevelen sij zich bij hen aan om ook het nu aangebroken jaar zulks te willen doen, waarbij zij alsdan hun bijzondere wens uitspreken, dat sij door hen, die bidden hebben geleerd, bij het vervullen van hun moeizame en gewichtige taak in hun gebeden gedacht mogen worden.

Ir. C. N. VAN DIS D. KODDE Ds. M. A. MIERAS

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 4 januari 1962

De Banier | 8 Pagina's

Nieuwjaarswens

Bekijk de hele uitgave van donderdag 4 januari 1962

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken