Bekijk het origineel

Provinciale State Zuid-Holland

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Provinciale State Zuid-Holland

1 minuut leestijd

De heer van Rossum onderscheiden

In de vergadering der Provinciale Staten van Zuid-Holland, gehouden op 19 december 1.1., werd de heer H. van Rossum, wonende te Dirksland op het eiland Goeree- Overflakkee, ten zeerste verrast, doordat de kommissaris der Koningin hem mededeelde, dat H.M. de Koningin hem had benoemd tot ridder in de orde van Oranje Nassau.

Met blijken van instemming der Statenleden hechtte de kommissaris de heer Van Rossum de bij deze onderscheiding behorende versierselen op de borst. Voorts herinnerde hij er aan, dat de heer Van Rossuim reeds sedert juni 1932 zitting in de Staten heeft en voorts 16 jaren lid was van de gemeenteraad der gemeente Melissant, waarvan elf jaren als wethouder. Met waardering getuigde de kommissaris vervolgens van de stoere wijze waarop de heer Van Rossum steeds voor zijn levensovertuiging uit kwam. Wij wensen de heer Van Rossum hartelijk geluk met de hem ten deel gevallen onderscheiding en voorts, dat de Heere hem de lust en de kracht moge schenken nog menig jaar de S.G.P. te kunnen dienen in de fxmkties, welke door hem in het partij leven worden bekleed.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 4 januari 1962

De Banier | 8 Pagina's

Provinciale State Zuid-Holland

Bekijk de hele uitgave van donderdag 4 januari 1962

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken