Bekijk het origineel

PARTIJNIEUWS

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

PARTIJNIEUWS

1 minuut leestijd

PROV. STUDIEKRING UTRECHT

Aan belanghebbenden wordt medegedeeld, dat de eerstvolgende vergadering zal worden gehouden D.V. zaterdag 29 september a.s. 's middags om 2.30 uur in het gebouw Brigittenstraat 1 te Utrecht.

VERENIGING VAN S.G. OVEHEIDSPERSONEN IN ZEELAND

Op D.V. zaterdag 29 september a.s. komt bovengenoemde vereniging bijeen te Goes, Oprü 8, om 2 UUT. De heer Wisse hoopt een inleiding te houden over „Enkele faceitten van het besturen der gemeenten". Nieuw gekozen raadsleden en eerste opvolgers, die mij nog niet bekend zijn, worden hiermede uitgenodigd.

PROVINCIALE STUDIEKOMMISSIE NOORD-HOLLAND DER S.G.P.

Hierbij nodigen wij alle leden, vooral de jongeren van de kiesverenigingen uit tot bijwoning van een vergadering, D.V. te houden op maandag 1 oktober a.s. om 8 uur in het Boazhuis te Hilversum, Havenstraat 71. Het onderwerp voor deze avond is getiteld: het pacifisme. Dit wordt verzorgd door de heer C. Jansen uit Amsterdam. Wij wekken u op zoveel mogelijk aanwezig te zijn; bestudering van de beginselen van de Staatkiindig Gereformeerde Paatij is toch hoogst noodzakelijk.

JEÜGDVERBAND STATENKRING GOUDA

D.V. zaterdagmiddag 13 oktober a.s. om 2.45 uur in het vergaderlokaal van de kerk aan het Stationsplein. Spreker dhr De Redelijkheid van Ouderkerk a.d. IJssel. Onderwerp: De oecumenisdhe beweging.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 27 september 1962

De Banier | 8 Pagina's

PARTIJNIEUWS

Bekijk de hele uitgave van donderdag 27 september 1962

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken