Bekijk het origineel

Op welke partij?

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Op welke partij?

1 minuut leestijd

In „Elsevier's Weekblad" van 27 oktober 1.1. merkte de heer W. Mendes da Costa op, dat er inderdaad behoefte bestaat aan een positief-christelijke partij. De heer Goud uit Waarde (Zld.) gaf dit aanleiding om er de aandacht op te vestten, dat er zulk een partij reeds jaren lang bestaat. Hij deed dit in het navolgende stukje, dat in Elsevier's Weekblad van 10 november 1.1. werd opgenomen. Het luidde als volgt:

S.G.P. Waarde, november De heer W. Mendes da Costa schrijft in E.W. van 27 oktober (, Jjezers spreken") dat Nederland behoefte heeft aan een positief-christelijke partij. Inderdaad! Maar deze partij behoeft niet meer „gemaakt" te worden. Deze is er reeds jaren lang, n.l. de Staatkundig Gereformeerde Partij. Zij vaart een rechte koers, g^^rond op Gods Woord.

M. GOUD

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 22 november 1962

De Banier | 8 Pagina's

Op welke partij?

Bekijk de hele uitgave van donderdag 22 november 1962

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken