Bekijk het origineel

STATENKRING DORDRECHT

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

STATENKRING DORDRECHT

1 minuut leestijd

Bovengenoemde Statenkring hoopt op 22 december a^. D.V. haar jaarvergadering te houden te Hardinxveld-Giessendam. Plaats van samenkomst is het kerkgebouw der Ger. Gem. aldaar. Aanvang 15 uur. Ir. C. N. van Dis, lid der Tweede Kamer, zal tydens deze vergaderir^ een rede uitspreken. Het bestuur der Statenkring wekt alle aangesloten kiesveren^ngen ernstig op deze belangrijke vergadering met zoveel mogeiyk leden te bezoeken en verwast naar de reeds verzonden cirkulaire. De afgevaardigden wordt dringend verzocht by aankomst hun stembiljet direkt aan de voorzitter in te leveren en de presentielijst te tekenen. Hierdoor wordt tijdverlies voorkomen. De bestiu-en der K.V. ontvangen één dezer dagen de agenda voor deze vergadering. Aüe leden en belangstellenden zijn hartelijk welkom. Naast ouderen verwacht het bestuur ook vele jongeren, die in 1963 mogelijk voor het eerst zullen deelnemen aan de verkiezingen voor de Tweede Kamer.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 13 december 1962

De Banier | 8 Pagina's

STATENKRING DORDRECHT

Bekijk de hele uitgave van donderdag 13 december 1962

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken