Bekijk het origineel

WALCHEREN

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

WALCHEREN

1 minuut leestijd

Bent u van plan D.V. op 21 februari a.s. de Algemene Vergadering te Utrecht te bezoeken? Indien u in gezelschap wenst te reizen, wordt u verzocht zich ten spoedigste op te geven aan uw eigen sekretaris. De sekretarissen dienen dan uiteriyk donderdag 14 februari a.s. aan my op te geven hoeveel personen van hun vereniging aan de reis wensen deel te nemen. De reiskosten zullen ongeveer ƒ 11,65 bedragen en dienen by opgave te worden voldaan. De trein vertrekt om 6.55 uur uit Middelburg. Zorg er voor tydfe op het station aanwezig te zyn. Opgaven aan Joh, de Visser, Kerksteeg 11, Middelburg, telefoon 01180—3804.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 7 februari 1963

De Banier | 8 Pagina's

WALCHEREN

Bekijk de hele uitgave van donderdag 7 februari 1963

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken